Home , � El Grup d'Accio Valencianista analisa el valencianisme i calfa motor

El Grup d'Accio Valencianista analisa el valencianisme i calfa motor

Sempre pareix que en l'estiu tot tendix a parar-se, o per lo manco a relentisar-se. Pero enguany les nostres autoritats varen ficar molt d'interes en que no fora aixina, calfant l'ambient en l'anunci de que dos de les festes mes entranyables per als valencians, Sant Josep i el 9 d'Octubre, passarien a dilluns, caigueren com caigueren. Per supost i com no podia ser d'atra manera, el GAV se fica des d'el primer moment al costat de les falles per a liderar unes protestes que escomençaren a principis de Juliol i que segur que tornen en mes intensitat esta primavera d'hivern. I es que com dia la pancarta que dugueren les JJGAV a totes estes movilisacions: Si buiden de contingut les nostres tradicions, mos estem carregant la nostra identitat. 

Mentres tant en el GAV estem preparant un 9 d'Octubre molt especial. Per una banda perque pot ser, si el PP no rectifica, l'ultim que se celebre d'acort a la tradicio. I perque la nostra entitat complira 35 anys d'historia. Des d'el any 1977 lluitant incansablement en la defensa de la Personalitat Valenciana. Encara no som centenaris, com atres entitats, pero el nostre curriculum permaneix immaculat sense cap taca de traïcio. Pot ser que mai apleguen a tindre un palau en la zona noble del Cap i Casal. Perque mai hem volgut vendre-mos al PP. Lo que ningu mos podra negar mai es el nostre sacrifici, sempre altruista, al servici del Regne de Valencia. 

El panorama politic llunt d'aclarir-se, cada volta s'embolica mes. Lo que va naixer com a VEU a tingut que rebatejar-se com a REPO (Renovacio Politica). Aixo si, en els mateixes persones i idees que abans. L'opcio d'un partit nacionalista continua sense acabar de vore la llum a pesar del clamor de les seues bases. I ara pareix que el partit de Mario Conde podria tindre cert contingut valencianista en el Regne de Valencia. O siga, que estem com estaven i a l'espera de que tot aço vaja prenint forma de cara a les proximes eleccions. 
Lo que no canvia es l'actitut imperialista de la Generalitat Catalana cap a mosatros. Ni l'actual crisis economica que les ha obligat a demanar el rescat financer a Espanya, tancar centres de salut i hospitals o a ser la primera comunitat en implantar el copago sanitari. Ha fet que deixen de dedicar millons d'euros a catalaniçar el Regne de Valencia, tal i com s'ha vingut denunciant durant tot l'estiu en els diaris digitals. No estaria mal que el govern de Rajoy exigira el fi immediat d'estes subvencions com a condicio ineludible per a ajudar-los economicament. Tal i com anunciem en la nostra agenda, tornen els cursos en el GAV. Destacant entre tots el de Llengua Valenciana, que un any mes dirigira el mestre Joan Benet, i que enguany ya contara en un llibre de recolçament. Perque el GAV ha editat el primer llibre que arreplega tot lo necessari per a seguir estos cursos d'autentica Llengua Valenciana. Sense oblidar-mos de l'escola de tabalet i dolçaina del mestre Josep Leto i la seua Colla del Tio Vaina. 

Segur que un exercici mes, els de sempre s'emprenyen en parlar de mosatros a soles per les nostres accions de carrer, a les que per supost no renunciem. Sense fer cap mencio a l'ampla activitat cultural que des d'el GAV desenrollem quasi a diari. No passa res, ya estem acostumats a la perversio dels mijos de comunicacio valencians. Per sort sempre podrem acodir a Internet i informar-mos de la veritat en Valenciafreedom, El Palleter o la web del GAV.

Font: Grup d'Accio Valencianista

0 comentarios to "El Grup d'Accio Valencianista analisa el valencianisme i calfa motor"

Leave a comment